Een originele activiteit op jouw event?

Video afspelen over Creatool Activiteiten

Zeepkarren race

Bedenken, maken en racen

Op uw plaatsen, klaar, START!

Heb jij er ooit van gedroomd om als échte racepiloot van een megagrote schans te racen? En dat met je eigen gemaakte zeepkist! Tover onze Creatool bouwpakket om tot een heuse snelheidsmachine en versla elke tegenstander. Kriebels in de buik verzekerd! Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar, ook voor mama en papa en elke andere snelheidsduivel.

Wil jij dit spektakel in jouw stad, evenement of school? Boek ons Creatool-race-spektakel!

Nog niet helemaal overtuigd?
VTM heeft speciaal voor jou verslag uitgebracht. Watch this! 

Domino Drop

Kettingreacties met Domino blokken

Letterlijk team-builden!

Met jouw team, klas of groep krijg je vele blokken en diverse accessoires. Kan je met één vallende domino steen de grote domino blok van 5 meter doen vallen? Maak gebruik van alle hersencellen in de groep, communiceer en werk samen met jouw teamgenoten om er één groot succes van te maken. Spektakel altijd verzekerd!

Deze activiteit past in een STEM en teambuilding context. Met deze activiteit kan je al spelend de technische mogelijkheden uitpluizen en bijleren over de wetten der natuur. Tegelijkertijd ga je de uitdaging aan om samen te denken, communiceren en creëren.

Benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Watch this!

  • Boek onze race met begeleiders of zonder (we hebben een DIY optie) 
  • Keuze uit grote (BIG) of kleine zeepkarren installatie met racebaan
  • Meerdere bouwpakketten voor meerdere raceteams
  • De deelnemer kan bouwen, racen en tunen waar nodig en zoveel als hij/zij wil
  • Boek deze activiteit met onze begeleiders
  • Keuze uit grote (GIANT) of kleine Domino Drop activiteit
  • Voldoende materialen voor de gehele groep
  • Bedenken, overleggen, bouwen en testen totdat je erbij neervalt (hopelijk de laatste blok ook)

Wat vinden onze speelvogels van Creatool events?

Katrien - Huis Alma

De Zeepkarrenrace is een combinatie van ‘samen bouwen’ en sensatie. Met alles er op en er aan. En wat nog meer is. Dit pareltje werd gecreëerd in Corona-tijden en is opgewassen tegen elk virus en uitdaging.

Voor meer info over Katrien en Huis Alma: klik hier

Captain sport Creatool

Yorick - Captain Sport

Creatool is al jaren voor ons een partner met dezelfde visie. Kinderen in beweging zetten en uitdagen op alle vlakken. Met de zeepkistenrace gaan ze nog een stap verder. Je krijgt de totaalbeleving om je eigen kar te maken zoals jij het wil en van een schans te rijden. GEWELDIG! Het materiaal is duurzaam, stevig en vernieuwend. Je kan met 1 set zoveel kanten uit en je verbeelding de vrije loop laten. Hierdoor is het ideaal voor onze events.

Voor meer info over Captain sport: klik hier

Janina - Heyo

Heyo werkt al enkele jaren samen met Creatool. We hechten beide belang aan het zorgvuldig kiezen en uitwerken van een thema met een rode draad in onze activiteiten. In Creatool vonden we dus de perfecte partner. Het prachtige en duurzame materiaal leent zich er toe om gedurende een hele kampweek volop te experimenteren en te ontdekken. Deelnemers maken kennis met verschillende technische principes en gaan volop aan de slag. Ze ontdekken tegelijkertijd ook eigenschappen van zichzelf zoals inzet, doorzettingsvermogen en creativiteit. Een aanrader!

Voor meer info over Heyo vakantiekampen en onze zeepkistenrace kamp: Klik hier

HEYO Creatool