Zeepkarren schans huren?

Jij geeft het startschot, wij het duwtje in de rug...

Zeepkarren schans:
Een verhoogd platform met oprijlaan en klik-start systeem voor jouw voertuigen. Voor 2 weken helemaal de jouwe. Maak jouw eigen race! 

MOBI SPOK:
Het grootste formaat van het SPOK gamma. Groots, uitdagend en oneindig veel mogelijkheden, van zeepkisten tot duikboten. Wij zijn benieuwd wat jij kan bedenken, maken en hoe goed je ermee kan racen. 

SPOK Box
Zeepkisten maak je met bovenstaande materialen
MOBI SPOK Schans Creatool
Zeepkarren Schans Creatool
Creatool Schans zeepkisten

Stefanie - VLS Westdiep (Oostende)

De schansen en het houten zeepkistenmateriaal waren een week de eyecatcher tijdens onze techniekweek.

Het creatoolmateriaal prikkelde de leerlingen onmiddellijk om in actie te schieten, om uit te proberen en ook om de karretjes telkens te verbeteren. Het technisch proces werd met veel plezier en enthousiasme doorlopen door zowel het 1ste tot en met het 6de leerjaar.

Wat hebben we genoten van deze week en we konden tevens ook heel wat afvinken:  techniek, samenwerking, wiskunde (schatten/meten/scores/…), ouderbetrokkenheid en een positief zelfbeeldboost bij onze technisch aangelegde leerlingen.

De samenwerking met het creatoolteam was een schot in de roos!

Voor meer info over Stefanie en VLS Westdiep: klik hier

Ellen Sterrebloem

Ellen - De Sterrebloem (Meigem)

Niet te geloven! Dit jaar bracht de Sint ons een superfantastisch duurzaamwijs spel-en-denkcadeau voor iedereen! Zelfs het team en onze mama’s en papa’s hebben zin om ermee te spelen…

2 mooie grote boxen vol met houten stokken, blokken, planken, schijven en stalen bindingen werden onze school ingerold door de Pieten. Deze duurzame en natuurlijke materialen dagen ons uit om creatief en kritisch te denken, samen te werken en problemen op te lossen, uit te proberen, om te overleggen met elkaar.

Hiermee worden wij zeker en vast allemaal een uitvinder en krak in STEAM. Dankjewel Sint & Piet! Dankjewel CREATOOL!

Foto’s: @fotografie_lynndelbeecke